Bona rebuda del projecte “Bellaterra 2030”

La Unió de Veïns de Bellaterra es va reunir, el passat 22 de maig, amb responsables d’urbanisme de l’Ajuntament de Cerdanyola. El motiu, la primera presentació del projecte de nou planejament urbanístic “Bellaterra més sostenible 2030”, que volem impulsar des de la Unió de Veïns.

image001 bellaterra 2030

En aquesta reunió inicial, els representants de la Junta, acompanyats de l’empresa assessora, van exposar els objectius i principals característiques del projecte, així com els resultats de l’estudi que ha servit de punt de partida.

Els responsables d’urbanisme varen valorar especialment la transversalitat del projecte. El fet que es penses no només en un increment de valor econòmic de les parcel·les, si no també en aspectes socials i mediambientals. Varen recomanar-nos que féssim una “proposta d’avanç”, per tal de poder-s’ho mirar amb atenció i començar a treballar els detalls. Amb aquesta proposta d’Avanç, que hauria de tenir també el suport de l’EMD, es podria anar a la Generalitat.

Bellaterra necessita un nou planejament urbanístic que trenqui la tendència d’envelliment de la població

A les darreres Assemblees de socis de la Unió de Veïns s’ha aprovat per unanimitat que es segueixi treballant en aquest projecte. Tohom te molt clar que Bellaterra necessita un nou planejament urbanístic que trenqui la tendència d’envelliment de la població i la progressiva pèrdua de valor de les finques per culpa d’una urbanització deixada i obsoleta.

Convidem a tots els veïns que encara no sou socis, us en feu i així poder impulsar amb més força aquest projecte tan essencial pel futur de Bellaterra. Ho podeu fer mitjançant la web “www.unioveinsbellaterra. cat”

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s