La Unió de Veïns col·labora en la neteja de boscos a Bellaterra

El passat 11 de novembre la Unió de Veïns va col·laborar en la celebració de la neteja “alegre” de boscos i camins propers a Bellaterra. Durant el matí 25 bellaterrencs van caminar mentre recollien brossa pels voltants de la Serra de Galliners, el Camí de Sant Cugat i la zona del Pla dels Estels -entre Sant Quirze i Bellaterra-.

La Unió de Veïns va instal·lar una carpa a la plaça Joan Maragall per oferir begudes als participants abans de la neteja. La Unió va donar suport a la iniciativa i la seva intenció és potenciar activitats similars en un futur.

Captura de pantalla 2018-11-20 a las 16-compressed (1)

L’objectiu de les entitats organitzadores, l’Ajuntament de Sant Quirze, la Unió Excursionista de Sabadell i Sant Quirze Natura, era aconseguir netejar la major part del terreny d’una forma lúdica i divertida. Precisament un dels veïns impulsor d’aquesta jornada alegre, Albert Pantaleoni aclareix que segurament tornaran a organitzar més jornades com aquesta. “Hi ha una gran quantitat de rajoles, brossa i és una vergonya veure un espai verd que sembla un abocador”, va assegurar a TOT Bellaterra.

Captura de pantalla 2018-11-20 a las 16-compressed

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s