Arranca la 2a fase de l’Estudi de Dependència de les cases de Bellaterra

El passat dijous 4 d’abril, després de la presentació de Col·lectiu Solar, alumnes i professors de l’ETSAV i algunes famílies, van celebrar un acte de cloenda de la 1a fase de l’Estudi de Dependència del carboni de les Cases de Bellaterra. Acompanyats d’un petit pica pica i cava ecològic els directors de l’Estudi van felicitar els veïns i coordinadors de la Unió de Veïns per la seva col·laboració i ajuda per fer les visites i el treball de camp.

0ca934a8-0b99-44f0-937b-a8cefa5615b5

Ara començarà la 2a fase de l’Estudi, que consisteix en un anàlisis de la informació recopilada a les llars de Bellaterra i una comparativa amb l’històric i informació d’altres ciutats o urbanitzacions. En aquesta segona fase existeix la possibilitat que alguns casos siguin especialment representatius i els estudiants del Màster de l’ETSAV, necessitin més informació o fer una altra visita.

L’objectiu de l’Estudi és conèixer el grau de dependència del CO2 de les cases de Bellaterra

La Unió de Veïns seguirà treballant per facilitar els tràmits de l’Estudi, ja que també cap a la possibilitat que s’hagi d’ampliar la mostra. I és que l’objectiu d’aquest estudi de sostenibilitat, és aconseguir una radiografia de la urbanització, per poder fer un full de ruta que ajudi a millorar l’eficiència energètica i l’habitabilitat, i a reduir la petjada de carboni de Bellaterra.

Es tracta d’un dels projectes que impulsa la Unió de Veïns que fan un pas endavant en la iniciativa “Bellaterra + sostenible 2030“.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s