La Unió de Veïns entrevista als candidats de l’EMD durant la Diada de Sant Jordi

Com a novetat i coincidint amb les eleccions municipals que se celebraran el mes de maig, la Unió de Veïns de Bellaterra va entrevistar als candidats que es presenten a la presidència de l’EMD. A la carpa de la Unió de Veïns, Abel Moreno – Junts per Catalunya Bellaterra-, Jordi Macarulla – Convergents Bellaterra-, i Quim Oltra – ERC Bellaterra- van respondre preguntes sobre aficions literàries però també sobre la situació de la cultura a Bellaterra. El candidat de Gent per Bellaterra i actual president de l’EMD, no va assistir a la convocatòria.

WhatsApp Image 2019-04-25 at 11.05.28
Els tres candidats a la presidència de l’EMD a Bellaterra durant la Diada de Sant Jordi

WhatsApp Image 2019-04-24 at 10.53.22 Moreno candidat de Junts per Catalunya Bellaterra, va assegurar que com a president donarà més suport a les activitats culturals que ja es realitzen a Bellaterra. “En el tema cultural són les entitats les que han de promoure la cultura i des de l’Administració el que hem de fer és recolzar-les” assegura Moreno durant l’entrevista.

Entrevista Abel Moreno


whatsapp-image-2019-04-24-at-12.41.13-1-e1556184839965.jpegJordi Macarulla, candidat a la presidència de l’EMD per Convergents parla dels seus gustos literaris i del llibre que té sobre la tauleta de nit, un de Paulo Coelho. Macarulla defensa que a Bellaterra hi ha poca activitat cultural però que volen treballar en això si “Bellaterra els hi dóna la confiança”. Posa dues línies d’acció, promoure la música i el teatre: “Tenim el gran avantatge de tenir l’Escola de música, de gran prestigi internacional i la Companyia de Teatre de Bellaterra, amb anys de trajectòria”.

Entrevista Jordi Macarulla 


Captura de pantalla 2019-04-25 a las 11.36.19Quim Oltra candidat d’ERC Bellaterra assegura que els recursos destinats a la cultura estan poc diversificats. Habitualment es destinen a activitats puntuals com la Festa Major de Bellaterra o la cavalcada dels Reis Mags, però no hi ha esforços i energies a altres activitats culturals. És necessari buscar espais per promoure la cultura, per exemple en el projecte del Parc de la Bonaigua: “No veig perquè no es podria posar un petit escenari per poder fer actuacions musicals o per posar-lo a disposició d’entitats i associacions de Bellaterra”.

Entrevista Quim Oltra


Remei Gómez, candidata al Senat per Convergents, va assegurar prendre mesures clares per rebaixar la fiscalitat si arriba al poder

WhatsApp Image 2019-04-24 at 12.41.13
Remei Gómez i Jordi Macarulla, polítics del partit Convergents

El temps d’entrevistes va comptar també amb la presència de la bellaterrenca Remei Gómez, que es presenta com a número 1 al Senat per Convergents. Gómez va parlar sobre l’elevada fiscalitat que pateix la cultura i va assegurar prendre mesures clares si arriba al Senat.

Entrevista Remei Gómez

Deixa un comentari