La Unió de Veïns col·labora en la primera TrobadaZEO a Bellaterra

El proper diumenge 12 de maig la Unió de Veïns col·laborarà amb la entitat PlataformaZEO en la primera Trobada ZEO que organitza a Bellaterra. L’activitat central d’aquesta Trobada és la neteja de boscos: Passejant o Corrents (fent plogging). La PlataformaZEO ja ha avançat a la Unió de Veïns que els voluntaris netejaràn les zones de vegetació del Parc del Torrent de la Bonaigua i les zones de bosc properes a l’estació FGC.

plogging bellaterra 2019-05_ok_page-0001

Vull apuntar-me

Com a novetat, aquesta TrobadaZEO oferirà als voluntaris una activiat complementària basada en la movilitat elèctrica. Els assistents de la trobada podràn viure l’experiència d’un cotxe elèctric aprenent sobre el seu funcionament i l’estalvi econòmic que suposa, o fins i tot provant les seves prestacions amb l’ajuda d’un conductor.

L’activitat s’enmarca en la convocatòria europea Let’s Clean Up Europe!

Altres entitats de Bellaterra també han recolzat aquesta iniciativa, entre elles, el Bellaterra Diari, el Club Bellaterra i l’espai Diracano. I es que aquesta trobada s’enmarca dins de la convocatòria europea Let’s Clean Up Europe!, que vol activar la societat a actuar per netejar els nostres entorns naturals i conscienciar sobre els mals hàbits de consum i la manca de reciclatge.

Vull apuntar-me

PlataformaZEO és una iniciativa que lluita per reduïr les emissions de CO2 i així frenar el canvi climàtic. La platafoma ZEO ja ha organitzat 2 neteges de boscos a l’àrea del Vallès, la primera a Rubí, amb 125 kg, i la segona a Les Planes/ Entorn natural del Parc de Collserola amb 221 kg de brossa recollida.

Al finalitzar l’activitat, els participants podran gaudir d’un pica pica sostenible. 

 

 

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s