Nou dispositiu policial a Bellaterra per garantir el cobrament de les pensions dobles

Fins al 5 de juliol els Mossos d’Esquadra mantindran actiu a Bellaterra el Dispositiu Pensió Segura que vol prevenir robatoris al col·lectiu de gent gran a l’hora d’extreure la seva paga doble del banc. Des de la setmana passada es realitzen tasques de prevenció amb xerrades i contacte amb afectats, però també tasques d’acció, amb patrullatges. 

Davant l’increment de denúncies per part del col·lectiu de gent gran durant aquests dies, les forces de seguretat recomanen més precaució i més atenció en caixers i oficines bancàries per evitar ser víctima de robatoris i furts. Durant aquests dies els Mossos també han visitat les entitats bancàries de Bellaterra per demanar la seva col·laboració i ajuda en la detecció de situacions sospitoses.

info_gent_gran_segura_xs_a5-2017_pages-to-jpg-0001.jpg

És important evitar el contacte amb els lladres coneguts com a “cogoters“. Aquests assaltadors són especialistes a generar distraccions mentre un altre individu, un còmplice, els hi furta la cartera. Es recomana treure petites quantitats de diners i en el cas que sigui imprescindible fer-ho, demanar l’acompanyament d’algú de confiança.
012340_cartell_bancs_20121_page-0001

Quan se surt de l’oficina bancària és important estar alerta i evitar el contacte amb desconeguts. Havent arribat a casa és important no obrir la porta a cap desconegut o “fals operari”. Si s’ha presentat un operari d’una empresa de serveis, per exemple de la llum o el gas, és important verificar-ho amb la companyia que “suposadament” els envia.

Si creu que està en situació de risc de patir un robatori, veu alguna acció sospitosa davant una persona gran o pateix un robatori, truqui al 112.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s