La Unió de Veïns presenta la Nit Surrealista per la FM Bellaterra 2019

Aquest any la Unió de Veïns es torna a fer càrrec de la nit de dissabte de la Festa Major de Bellaterra 2019. Per aquesta nova edició portarà a Bellaterra la Nit Surrealista amb motiu del 30 anniversari de la mort del gran Salvador Dalí. L’activitat central de la nit serà el #WonderlandBellaterra, un espectacle únic a Catalunya, que fusionará el món màgic d’Alicia en el país de les Meravelles, amb les iconografies úniques i el món escèntric de Dalí. Amb aquesta programació la Unió de Veïns vol tornar a portar a Bellaterra la il·lusió i la fantasia que va aconseguir fa dos anys amb l’espectacle de Moulin Rouge.

  • La Nit Surrealista farà homenatge al pintor Salvador Dalí
  • L’espectacle central serà el #WonderlandBellaterra, una exhibició amb acròbates i animadors

Des de les 22:30h fins a la 01:00h els bellaterrencs podran gaudir de “Dalí en el país de les Meravelles”, una exhibició on acròbates, artistes i performers portaran als assistents al mateix escenari màgic d’Alicia mentre un DJ anima l’ambient. Després el mateix Dj, Jordi Sayol,  amenitzarà la nit i ens farà ballar al ritme dels hits més populars del moment.

BELLATERRA

El sopar popular de la Nit Surrealista tindrà opció per celíacs

El dissabte 7 de setembre de la #FMBellaterra2019, la Unió de Veïns tornarà a oferir el tradicional sopar popular a la Plaça del Pi. Aquest any el sopar tindrà un preu de 8€ i s’haurà de reservar previament abans del mateix dissabte a les 14h, a través del següent mail reserves@unioveinsbellaterra.cat. O bé enviant un Whatsapp al següent telèfon: 666 555 396.

22 SOPAR UNIÓ (1)_pages-to-jpg-0001

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s