La Unió de Veïns engega un Pla d’acollida per a nous veïns durant la FMBellaterra2019

Aquest any la Unió de Veïns posa en marxa un nou Pla per fer que els nous veïns bellaterrencs es sentin acollits. Es per això que convidarà al sopar de la Nit Surrealista de la FMBellaterra 2019, als veïns que fa menys de dos anys que viuen a Bellaterra. Es destinaran 2 invitacions per família fins arribar a les 15 famílies.

MOSTRA 6_page-0001

La posada en marxa d’aquest Pla d’Acollida s’inicia amb aquesta petita acció durant la Festa Major de Bellaterra. En Josep Maria Riba, president de la Unió de Veïns, ha volgut remarcar la necessitat d’accions com aquesta ja que “no són pocs els veïns i veïnes que em diuen que no es van sentir acollits al poble quan van arribar”. La raó segons Riba es que “pel nostre model d’urbanització amb cases unifamiliars amb jardí i amb piscina, fa que molts dels residents es relacionin poc“.

Es per això que s’ha volgut aprofitar el moment de trobada més destacat de l’any a Bellaterra, per treballar la cooperació i la germanor veïnal. Si sou o coneixeu un veí que faci menys de dos anys que viu a Bellaterra podeu dirigir-vos al següent mail: reserves@unioveinsbellaterra.cat. O bé enviar un Whatsapp al següent telèfon: 666 555 396.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s