FM Bellaterra2019, tot un éxit. Gràcies per la bona participació als actes organitzats per la Unió de Veïns.

Aquesta edició de la Festa Major de Bellaterra tanca amb molts bons resultats. Durant dos dies s’han vist incrementat l’acció i l’activitat a Bellaterra. S’han pogut viure retrobades entre veïns i s’han generat nous vincles d’amistat i germanor… La Unió de Veïns, com cada any, s’hi ha bolcat en què aquesta festivitat sigui la més exitosa possible i ha participat i organitzat múltiples activitats.

Sopar FM Bellaterra
Sopar Unió de Veïns – BellaterraDiari.cat

 

FM Bellaterra
Wonderland Bellaterra – BellaterraDiari.cat

Les imatges parlen per si soles. L’esforç que comportava organitzar l’esmorzar popular a la Font de la Bona Aigua, la Baixada de Carros, les activitats esportives, la Nit Surrealista i el Concurs de Paelles i Fideuàs ha valgut la pena.

Cursa patinets FM Bellaterrra
Cursa de patinets – BellaterraDiari.cat
Fm Bellaterra 2
Torneig de Pàdel Familiar – BellaterraDiari.cat

El punt culminant de tota aquesta festa major va ser la Nit Surrealista de dissabte, que commemorava el 20 anniversari del pintor Salvador Dalí amb l’espectacle #WonderlandBellaterra. Al sopar popular previ organitzat també per la Unió de Veïns s’hi van sumar més de 400 veïns.

WhatsApp Image 2019-09-07 at 21.49.20
Un grup d’artistes xanquers van anima als més petits a l’espectacle Wonderland bellaterra – Steven, Unió de Veïns (Fotògraf)
WhatsApp Image 2019-09-07 at 21.49.23 (1)
Steven – Unió de Veïns (Fotògraf)

Durant la nit els bellaterrencs van poder gaudir d’animació de primera amb artistes i xanquers disfressats de personatges de la novel·la d’Alícia en el País de les Meravelles. Després els més festers van cremar la plaça del Pi al ritme de la música del DJ Jordi Sayol.
L’endemà, el Concurs de Paelles i Fideuàs va comptar amb un nivell de participació molt superior al de la resta d’edicions (s’hi van presentar 32 cuiners). En resum, els veïns han respost d’una manera entusiasta i alegre i gràcies també a les estrategies d’acollida de nous veïns, s’ha aconseguit l’objectiu de tota festa major: Fer poble.

WhatsApp Image 2019-09-10 at 07.42.01
Concurs de Paelles i Fideuás – Unió de Veïns de Bellaterra

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s