Aviat presentarem els resultats de l’Estudi de dependència del carboni de Bellaterra

TOTS SOM BELLATERRA 2

Durant el mes de novembre l’Escola tècnica Superior d’Arquitectura del Vallès presentarà els resultats de l‘Estudi sobre el Nivell de dependència de Carboni dels edificis de Bellaterra que van portar a terme alumnes del Màster universitari “Intervenció Sostenible sobre el Medi Construït”. Aquest conveni de col·laboració entre la Unió de Veïns i l’ETSAV va ser un pas endavant cap al projecte “Bellaterra més sostenible 2030“.

La UdV de Bellaterra organitzarà un gran acte per presentar els resultats de l’Estudi

Durant l’Estudi s’han visitat i estudiat 40 edificis de Bellaterra, que han permès elaborar un informe sobre el nivell de dependència de Carboni de la nostra urbanització. Per presentar aquest informe es farà una gran presentació on és convidaran als mitjans de comunicació, institucions i organismes propers a Belletarra.

fulletc3addependenciacarboniEls resultats de l’informe seran una radiografia de Bellaterra i poder tenir un full de ruta que ajudi a millorar l’eficiència energètica i l’habilitat, i a reduir la petjada de carboni de Bellaterra. Amb aquest projecte i la participació dels veïns, “Estem sent una urbanització pionera en voler reduir les emissions de CO2” assegura Josep Maria Riba, president de La Junta de la Unió de Veïns.

Segons Riba, “Al final tots volem una Bellaterra millor, i això vol dir menys dependent del carboni” . La Unió de Veïns de Bellaterra també agraeix la col·laboració de les llars participants en l’Estudi i l’esforç i dedicació dels estudiants del Màster.

Durant aquest últims anys la Unió de Veïns de Bellaterra ha dedicat els seus esforços a donar a conèixer el projecte entre els veïns i impulsar múltiples accions en la línia de la sostenibilitat i la reducció d’emissions. L’objectiu principal d’aquest projecte impulsat per la Unió de Veïns, sempre ha estat millorar la qualitat de vida dels bellaterrencs i reduir les emissions de CO2; D’aquesta manera Bellaterra també contribueix a la lluita contra el canvi climàtic.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s