La Unió de Veïns es reuneix amb l’Alcalde de Cerdanyola per parlar sobre els projectes urbanístics de Bellaterra

La setmana passada una representació de la Unió de Veïns, acompanyada pel President de l’EMD, Ramon Andreu, es va reunir amb l’Alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, i la regidoria d’Urbanisme i Espai Públic, per presentar els projectes urbanístics del Parc de Torrent de la Bonaigua i el de la Modificació del PGM ara en revisió.

El projecte del Parc del Torrent de la Bonaigua vol crear un eix verd que creui Bellaterra de Sud a Nord. Aquesta iniciativa que s’emmarca dins el Bellaterra + Sostenible 2030, connectarà diversos barris amb les diferents escoles de Bellaterra: Escola Waldorf i Escola Ramon Fuster. Es tracta també d’un camí escolar al marge de circulació d’automòbils, que rebaixaria molt el transit pel centre de Bellaterra a les hores punta.

Parc Torrent de la Bonaigua
Nova planificació urbanística pel torrent de la Bonaigua

Bona acollida dels projectes urbanístics per part de l’Administració Cerdanyolenca

Ambdós projectes van ser rebuts amb “entusiasme” i aprovació. Durant la reunió, també es va valorar la possibilitat de presentar aquests nous projectes urbanístics d’una forma bilateral, amb la col·laboració de l’EMD.

Aquesta tarda l’Alcalde de Cerdanyola visitarà Bellaterra per escoltar les peticions dels veïns al Centre Cívic Bellaterra a les 18h. Els bellaterrencs podran transmetre els seus dubtes i les seves queixes a l’Administració de Cerdanyola del Vallès.

Per una urbanització més sostenible i acollidora

Durant aquesta xerrada oberta i pública els veïns tindran una nova oportunitat per seguir reclamant les millores imprescindibles per deixar de ser una urbanització totalment obsoleta, com és ara Bellaterra.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s