Bellaterra acull la presentació de la biografia de Ramon Fuster

El dissabte dia 7 de març a l’Auditori Nou de l’Escola Ramon Fuster es presentarà un llibre que parla sobre la vida i la tasca educativa d’aquest pedagog català. A les 11:30 h començarà l’acte que ha estat organitzat per la Unió de Veïns de Bellaterra i la Fundació Collserola amb la col·laboració dels exalumnes de l’antiga Escola Tagore.

El llibre, que ja va ser presentat a Barcelona, ha estat escrit pel periodista i escriptor català Genís Sinca, guanyador del premi Josep Pla de narrativa de 2013. L’obra parla de la feina que va fer Ramon Fuster durant la seva estada com a professional a l’antiga Escola Tagore, ara batejada amb el seu nom.

Genís Sinca Regió 7
L’escriptor i periodista Genís Sinca – Regió 7

Ramon Fuster va ser l’ànima pedagogica de l’antiga escola Tagore a Bellaterra

Durant anys, Fuster va ser l’ànima pedagògica d’aquest centre, sempre vetllant per la defensa de l’Escola Pública i inclusiva. Abans però, ja havia realitzat una gran tasca per la defensa i la promoció de la llengua catalana. Com a escriptor i impulsor de la revista Cavall Fort, com a inspirador i redactor de l’Avui, ara “El Punt+Avui”… Ramón Fuster va fer una gran contribució a la cultura catalana i a l’àmbit educatiu.

És per això que en aquesta presentació, alguns exalumnes del centre parlaran sobre la seva trajectòria i aportació. Ells van ser testimonis de la positiva petjada que en Ramon Fuster va deixar a Bellaterra amb la reforma de l’escola Tagore.

L’acte comptarà amb la presència d’antics alumnes de l’escola Tagore i familiars de l’homenejat

Federico Mayor Zaragoza (Copresident del Grup d’Alt Nivell per l’Aliança de Civilitzacions i exalumne), Maria Fuster i Guillem Fuster, filla i nét de Ramon Fuster, Ignasi Roda Fàbregas (Fill de Mª Rosa Fàbregas i exalumne), Jesús Betrian (Vocal del Patronat de la Fundació Collserola i veí de Bellaterra) i Josep Maria Riba (President de la Unió de Veïns i exalumne) aportaran la seva visió i perspectiva sobre el pedagog durant una presentació que tindrà uns 60 minuts de duració.

Flyer promocional Presentació

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s