La Unió de Veïns informa sobre l’estat del Projecte del Parc del Torrent de la Bonaigua

Durant la presentació de la biografia del pedagog català Ramon Fuster el passat 7 de març a l’Auditori Nou de l’Escola Ramon Fuster, el president de la Unió de Veïns, Josep Maria Riba va aprofitar per informar que s’està impulsant el projecte del Parc del Torrent de la Bonaigua.

Josep Maria Riba, President de la Unió de Veïns durant la presentació de la biografia de Ramon Fuster

La creació del parc verd darrere de l’escola també servirà com a camí escolar connectat amb l’estació de FGC. D’aquesta manera, es podrà reduir de forma significativa el volum de cotxes que travessen Bellaterra a les hores punta de les escoles.

El Projecte del Parc del Torrent de la Bonaigua ja està en marxa

Aquest parc batejat de moment com a “Parc del Torrent de la Bonaigua”, pretén convertir-se en un parc metropolità que formi part de la Xarxa de parcs de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

Riba va confirmar que ja s’ha parlat amb l’Ajuntament de Cerdanyola i amb l’AMB i que ambdues institucions veuen favorable tirar endavant el projecte. De fet, l’Alcalde Sr. Carles Cordón ja ha donat instruccions a la regidora d’urbanisme, Eulalia Mimóperquè sol·liciti a l’AMB l’elaboració d’un estudi i projecte tècnic preceptiu.

Podeu tenir més informació sobre aquest projecte aquí:+ info.

TOTS SOM BELLATERRA 2

Aquesta iniciativa s’engloba dins del projecte Bellaterra + Sostenible 2030 que, promogut per la Unió de Veïns de Bellaterra, té com a objectiu impulsar múltiples accions en la línia de la sostenibilitat i la reducció d’emissions de carboni. D’aquesta manera, també s’aconseguirà millorar la qualitat de vida dels bellaterrencs mentre es contribueix a la lluita contra el canvi climàtic.

Projecte Torrent de la Bonaigua: Còm serà?

Es tracta d’un camí que separaria els escolars dels camins habituals de circulació d’automòbils i una futura rambla verda d’esbarjo que connectaria Bellaterra de Nord a Sud. + info.

Parc Torrent de la Bonaigua
Nova planificació urbanística pel torrent de la Bonaigua

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s