Sessió informativa telemàtica amb Hola Luz – Autoconsum i Tarifa Verda

El dimecres 22 d’abril a les 19h, la comercialitzadora d’energia verda Hola Luz explicarà les característiques del seu servei de subministrament elèctric als socis de la Unió de Veïns. La reunió que es realitzarà per via telemàtica través de l’aplicació Zoom, està especialment pensada per mostrar l’estalvi econòmic a la factura elèctrica i la reducció d’emissions de CO2, el principal Gas d’Efecte Hivernacle que provoca el canvi climàtic.

Es tracta d’una iniciativa més de la Unió de Veïns englobada dins el projecte Bellaterra + sostenible 2030. Dintre d’aquest, s’han dut a terme múltiples accions i projectes per ajudar a reduir la petjada de carboni del bellaterrencs i fer la urbanització més sostenible.

Captura de pantalla 2019-11-21 a las 11.14.29

Un d’ells, l’Estudi de dependència del Carboni de Bellaterra, elaborat gràcies a un conveni de col·laboració amb l’ETSAV (Escola d’Arquitectura de Sant Cugat), va suggerir la necessitat de que les llars incorporin iniciatives d’energia zero emissions, com l’autoconsum elèctric.

Més de 50 bellaterrencs es van interessar en l’autoconsum, i una part ja tenen feta la instal·lació

Paral·lelament, la Unió de Veïns va organitzar una reunió amb la iniciativa Col·lectiu Solar per fomentar l’autoconsum elèctric i la sobirania energètica. Més de 50 veïns es van interessar per fer la compra col·lectiva i una part d’ells,  ja tenen les seves plaques fotovoltaiques en funcionament i han reduït la factura elèctrica.

foto placas

Es per això que la sessió informativa del dia 22 d’abril estarà dedicada novament a explicar els avantatges de l’Autoconsum. I també com poden els bellaterrencs beneficiar-se dels excedents que produeixen les seves plaques. També es parlarà de cóm aconseguir energia 100% renovable sense disposar d’una instal·lació d’autoconsum.

Per participar a la reunió només es necessari utilitzar les claus d’entrada a la aplicació Zoom disponibles a la invitació.

Bellaterra 2030 invitació (5)_page-0001

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s