La Unió de Veïns recomana llibres de bellaterrencs durant el Dia de Sant Jordi

Degut a la crisis sanitària ocasionada pel virus COVID-19 la Cambra del Llibre i el Gremi de Floristes van informar d’una nova data per celebrar el dia de Sant Jordi, el 23 de juliol. Tot i així, la Unió de Veïns commemora avui el Dia del Llibre i l’afició literària com una de les aficions més favorables pel desenvolupament intel·lectual.

Blue Brush Strokes Boys' Night Out Twitter Post

L’any passat, durant aquest dia tan assenyalat, la Unió de Veïns va voler donar suport als autors bellaterrencs organitzant un acte a la Plaça del PI. Davant la llibreria Papers es va instal·lar una carpa per entrevistar als diferents autors i conèixer les seves obres i la seva visió sobre la cultura a Bellaterra.

Francisco Gozalvez
Entrevista a l’autor Francisco Gozalvez Serrano durant la pasada edició de Sant Jordi

Aquest any però, tot i la situació de confinament, celebrem el Dia del llibre compartint diferents obres literàries d’autors bellaterrencs que podeu adquirir online i que rebreu en les properes setmanes. La Unió de Veïns no descarta que el seu tradicional acte de Sant Jordi es celebri al llarg d’aquet any, quan les circumstàncies sanitàries i les autoritats ho permetin.

Llibres en línea d’autors bellaterrencs

  •  Cocina Cruda Creativa ( 2013) Mercè Passola – Una oportunitat d’endinsar-nos al món del crudiveganisme i aprendre que quan cuinem amb foc els aliments estem reduïnt els seus enzims. (Disponible a Casa del Libro)

 

  • El Foraster del Congost (2017)  Gabriel Martínez i Surinyac – Aquesta novel·la premiada amb el XXIII Premi de Novel·la “Valldaura-Memorial Pere Calders” és una mescla de suspens, romanç i novel·la  policíaca. (Disponible a Casa del Libro)

 

  • Música celestial (2012) Manuel Trallero – Una plena inmersió en la història del Cas Palau. Disponible a Casa del Libro en format Ebook.

 

  • El Mundo está en venta (2015) Jordi Macarulla – El mundo está en venta es una obra per a emprenedors i per descobrir tot l’entramat del món dels negocis. (Disponible a Amazon)

 

  • Giros (2015) Gustavo Folch – Una història de suspens perfecte per fer més amè el confinament. (Disponible a Casa del Libro)

 

–> Si coneixes d’algun llibre disponible online d’un autor bellaterrenc envian’s la informació a uniodeveinsdebellaterra@gmail.com per incloure’l a la llista.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s