La Unió de Veïns organitza una nova reunió on-line sobre el projecte del Parc del Torrent de la Bonaigua

El passat 22 d’abril la Unió de Veïns de Bellaterra va organitzar una sessió informativa per via telemàtica amb la comercialitzadora Hola Luz, per tal d’informar als socis sobre l’autoconsum elèctric i el servei i tarifes verdes de la companyia.

Aquesta primera reunió telemàtica va ser tot un èxit i és per això que ara la Unió de Veïns vol repetir format, aquest cop, per parlar del projecte del Parc del Torrent de la Bonaigua. Una iniciativa que s’engloba dins el Bellaterra + Sostenible 2030, un programa dedicat a incentivar accions i projectes urbanístics que contribueixen a fer front al canvi climàtic i promoguin una Bellaterra més respectuosa amb el seu entorn.

Reunió informativa sobre el Parc del Torrent de la Bonaigua: Dimecres 6 de maig a les 19h

Durant aquesta reunió oberta a tots els bellaterrencs que se celebrarà dimecres 6 de maig a les 19h a través de l’app gratuïta Zoom, s’exposarà la situació actual del projecte. L’Albert Salazar, veí i soci de la Unió de Veïns i ànima d’aquesta idea sostenible, explicarà més a fons en què consisteix aquest projecte que vol construir un eix verd que connecti Bellaterra de punta a punta i l’alliberi de part del trànsit de vehicles provocat per les escoles.

Parc Torrent de la Bonaigua
Nova planificació urbanística pel torrent de la Bonaigua

D’aquesta manera, Bellaterra comptarà amb un parc i una zona d’esbarjo i per fer esport que també servirà de camí escolar. A més a més, amb la creació del Parc del Torrent de la Bonaigua es reduirà el risc d’incendi d’aquesta zona boscosa i deixada que tenim al mig de la urbanització.

Per poder participar a la reunió només necessiteu accedir al següent enllaç: https://us02web.zoom.us/j/81666284297.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s