Excel·lent participació en el Concurs de Paelles i Fideuàs Confinades

Durant aquesta primera setmana de setembre del 2020, ha tingut lloc el primer Concurs de Paelles i Fideuàs confinades de Bellaterra. Una manera diferent de celebrar aquesta tradició, adaptant-nos a la nova normalitat i a les mesures de seguretat decretades pel Govern.

En aquesta iniciativa impulsada per la Unió de Veïns han participat finalment 25 xefs que, des de casa i en grups reduïts de màxim 10 persones, han enviat fotografies i vídeos de les seves paelles, de com les preparaven i les gaudien.

Diverses entitats, empreses i persones de Bellaterra han fet arribar a la Unió de Veïns paraules d’agraïment per haver organitzat aquest concurs alternatiu, donar suport al comerç i restauració local, i fomentat la cohesió veïnal, a més a més de no haver renunciat a aquesta bonica tradició.

El diumenge 6 de setembre es van sortejar entre els participants els 10 vals de 25€ per gastar en els comerços i restaurants de Bellaterra

El diumenge 6 de setembre a la tarda es va celebrar el sorteig de 10 vals de 25€ entre els participants del Concurs.

Aquests vals es podran utilitzar fins al 15 d’octubre en els diferents comerços i restaurants de Bellaterra indicats en el mateix dors del Val. D’aquesta manera, la Unió de Veïns vol ajudar a l’economia local a refer-se de la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19.

Acció Solidària

D’altra banda, aprofitant la celebració d’aquest Concurs, la Unió de Veïns també té l’objectiu de conscienciar dels greus problemes provocats per la pandèmia, especialment en el segment de població més vulnerable.

Per això es farà una compra al CONDIS de Bellaterra de 25Kg d’arròs, 25 litres d’oli i 25 pots de sofregit que es lliuraran al Banc dels Aliments.

Els guanyadors dels 10 vals de 25€ han estat per les paelles/fideuàs següents:

Arroç Señorito Pepis
Atxísssss!
Corona Negre
La Chamaquita
La Gamba Confinada
Paella confinada en casa
Paella Pirata
Paella que s,agarra
Tots Parents
Vallgorvirus
Guanyadors dels Vals regal.

A més a més, per l’esforç en atrezzo i decoració i la seva activa participació en el ZOOM del sorteig, es lliurarà 2 Vals més a les paelles “La parrala” i “Paella rubinenca”.

Globalment, es tracta d’una nova experiència que ha contribuït a omplir una mica la gran buidor de no haver pogut celebrar una Festa Major normal.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s