Aportem el nostre “gra d’arròs” al Banc dels Aliments

El Condis de Bellaterra acull la donació feta per la Unió de Veïns de Bellaterra, per cumplir amb el propósit solidari del Concurs de Paelles i Fideuàs Confinades, celebrat en les dates que hagués tocat fer la Festa Major. Va haver-hi 25 xefs i unes 250 persones participant-hi.

El passat dimecres 23 de setembre, el president de la Unió de Veïns, Josep Maria Riba, i el secretari de la Junta Directiva, Miquel Seriola, van fer la donació de 25 kg. d’arròs, 25 l. d’oli i 25 pots de sofregit de tomàquet, que aniran destinats al Banc d’Aliments. L’acte va ser també presenciat per la nova gestora de la Unió de Veïns, Ares Mir, i l’Eva, de l’equip del supermercat Condis de Bellaterra.

Aquest any, la Unió de Veïns té l’objectiu de conscienciar a la població dels greus problemes provocats per la pandèmia, especialment en el segment de població més vulnerable. Per aquest motiu, ha aprofitat la celebració del Concurs de Paelles per contribuir amb aquesta petita acció solidària per tal d’ajudar els més necessitats.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s