Excel•lent participació en la sessió informativa sobre l’autoconsum

El passat dilluns dia 2 de novembre a les 19:30h via telemàtica va tenir lloc la sessió informativa sobre l’autoconsum elèctric a Bellaterra organitzada per la Unió de Veïns amb la participació de més de 20 socis.

En aquesta sessió informativa, que s’engloba dins del projecte Bellaterra + sostenible 2030, hi van participar els professionals del Col·lectiu Solar, el Sjoetd Gaastra, i d’Hola Luz, l’Adrià Bové, qui van donar a conèixer la seva valoració. A més a més, es van poder escoltar les opinions i experiències dels socis que ja tenen instal·lacions fotovoltaiques en les seves llars, que totes eren molt positives.

Al finalitzar totes les intervencions, es va obrir un torn de debat per tal que aquells altres socis interessats, i que estaven plantejant-se i valorant la instal·lació de plaques fotovoltaiques en les seves llars, poguessin obtenir una resposta als seus dubtes i inquietuds.

Alguns dels aspectes que més es van repetir en la sessió van ser que era una alternativa sostenible de futur, que contribueix a un notable estalvi en la factura de la llum i que era una de les millors inversions que es podia fer en les nostres cases, entre d’altres.

Els socis poden veure la gravació de la sessió, enviant un correu electrònic a info@unioveinsbellaterra.cat

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s