L’Assemblea de socis dona suport total a Junta Directiva

El passat 30 de novembre 2020 es va celebrar, via telemàtica, l’Assemblea General Ordinària de la Unió de Veïns. El Secretari de la Junta Directiva, Miquel Seriola, va donar inici a la reunió amb la benvinguda i el desig de salut per a tots els assistents. Tot seguit, va procedir a la lectura de l’acta de la darrera assemblea. A continuació, el president de la UvB, Josep Mª Riba, va prosseguir amb l’exposició de la memòria de l’exercici en curs, la previsió de tancament econòmic d’aquest any, el pla d’accions previst i el pressupost pel 2021, així com la ratificació de la Junta Directiva. Tot va ser aprovat per unanimitat i, finalment, es va passar als precs i preguntes.

Entre els molts temes que es van tractar, cal destacar, les activitats que s’han fet durant aquest any per potenciar l’autoconsum a Bellaterra. Ha tingut una gran acollida. Es parla de que més de 50 famílies han instal·lat plaques fotovoltaiques i s’han passat a l’autoconsum durant aquest any.

Un altre tema a destacar és l’avançament que s’ha fet amb el projecte del Parc natural del Torrent de la Bonaigua: la proposta es va presentar a l’alcalde de l’Ajuntament de Cerdanyola, l’ Il·lm. Sr. Carlos Cordón Núñez i la resposta ha sigut molt positiva. Actualment, estem a l’espera de que surtin els ajuts de l’AMB.

També cal ressaltar, la proposta de modificació urbanística presentada per la UvB a l’EMD i a l’Ajuntament de cara a la modificació del PGM pel nou PDU (Pla Director Urbanístic de l’AMB). Un PDU que es voldria aprovar a finals de 2021.

Es va lamentar que al final no es pugui disposar del 1er pis de l’estació dels FGC per fer-hi l’arxiu de Bellaterra. Per un costat, va haver-hi una interposició de l’EMD que va demanar preferència per fer-hi una Biblioteca i, per altre banda, FGC ha estudiat les resistències del edifici i ara diu que son deficients.

Així mateix, es va presentar el nou servei “Més a Prop”, que a banda dels grans projectes, pretén  potenciar també els assumptes de proximitat i curt termini. Per dur-lo a terme es compta amb la gestora Ares Mir.

Amb una correcta participació donat que, entre assistents directes del ZOOM i delegacions de vot, vàrem ser més de 20 socis, va quedar clausurada l’Assemblea anual de 2020.

Deixa un comentari