Participa al “Quinto telemàtic” 2020

Organitzar el Quinto al local del Club Bellaterra era ja una tradició per la Unió de Veïns. Però aquest any, malauradament, no ho podrem fer. Tot i així, volem animar-vos a participar al Quinto en línia que organitza Cal Temerari de Sant Cugat.

  • El quinto serà online i es podrà seguir a través del canal de Youtube de Cal Temerari. Aviat facilitaran l’enllaç on poder seguir i participar en el quinto a través de les seves xarxes socials.

  • Les dates són el 25 (Nadal) i el 26 (sant Esteve) de 19:00h a 23:00h
  • Han creat cartrons virtuals que podreu descarregar-vos gratuïtament, amb un codi unipersonal que us permetrà picar quinto sense duplicats, l’enllaç a la descarrega també el publicarem uns dies abans del quinto. Descarrega els cartrons aquí.

  • Amb la descàrrega dels cartrons, vénen unes instruccions sobre com funcionarà el joc i com procedir si has de picar quinto.

  • Els premis seran tots de comerços locals de Sant Cugat. Els podreu anar a recollir amb el DNI/NIE de la persona guanyadora al local.

Per últim, si voleu sortir a totes les pantalles, podeu enviar memes o vídeos divertits (d’un minut aproximadament) fent Quinto o explicant com us aneu preparant per fer el quinto online. Podeu enviar els vídeos a través del correu electrònic de Cal Temerari o a les xarxes socials, que us deixem a continuació.


Twitter: @Quinto_StQ

Instagram: @quinto.santcugat

Mail: quinto@caltemerari.cat

Us animem a seguir-los a les xarxes socials on aniran actualitzant la informació i els detalls a mesura que s’apropin les dates, i podreu seguir l’actualitat quintil!

AMB COVID O SENSE, PICAREM QUINTO SEMPRE!

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s