Sol•licitud col•lectiva de millors bonificacions a l’IBI 2021 per l’autoconsum elèctric

Des de la Unió de Veïns hem emprès una sol·licitud col·lectiva pels socis que han instal·lat darrerament plaques fotovoltaiques per l’autoconsum elèctric. Hem demanat que s’apliquin, ja en el 2021, les noves bonificacions de l’IBI aprovades per l’Ajuntament de Cerdanyola en el Ple del 30 d’octubre del 2020 (topall de 500€ de bonificació anual durant 5 anys. Fins ara era de 330€ per 3 anys).

Sembla que hi ha risc de que no es tinguin totes les aprovacions administratives necessàries i no s’apliquin les noves bonificacions fins a l’any 2022. Hem pensat que fent una sol·licitud col·lectiva tindrem més possibilitats de que s’apliquin les bonificacions millorades.

Hem fet una instància a la Diputació de Barcelona, que gestiona el cobrament dels IBIs i una altra a l’Ajuntament de Cerdanyola, perquè quedi constància i ens donin suport.

Us romandrem informats tan aviat com rebem una resposta. Esperem que també serveixi per aquells veïns que s’ho han instal·lat i nos es van apuntar a la nostra sol·licitud col·lectiva.

Solar panel on a red roof

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s