Es reclama al Tot Bellaterra que publiqui una nota rectificativa

Un grup de veïns, molts d’ells socis, i antics membres de la Cooperativa de Pares i Mares de l’Escola Ramon Fuster, en desacord amb la noticia de la pàgina 11 de la revista de Novembre 2020 del Tot Bellaterra, ens han fet arribar la nota rectificativa que varen enviar a la Direcció de la revista “Tot Bellaterra”, demanant la seva publicació i que ha estat ignorada per la mateixa. Fruit d’això, aquest grup fa un acusació pública de falsedat de noticies al Tot Bellaterra.

Aquest fet es especialment preocupant si, a més a més, tenim en compte que l’EMD participa aportant a aquesta revista uns 8.000 €/anuals en concepte de publicitat  i que, com el mateix President de l’EMD va indicar en la darrera Junta de Veïns (Ple de l’EMD) celebrada el passat dia 18 de gener, la considera un canal de comunicació institucional de l’EMD. 

Per aquest motiu, i a la vista de possibles sospites d’irregularitats partidistes en les seves publicacions, sol·licitarem a l’EMD que, de no publicar-se en breu l’escrit rectificatiu, es retiri de manera immediata l’assignació econòmica a la mencionada revista. 

Podeu llegir l’escrit del grup de Veïns (nota rectificativa) en el següent enllaç: https://bellaterradiari.cat/2021/01/26/un-grup-de-veins-acusa-al-tot-bellaterra-de-fake-news

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s