Estudis Bellaterra

Estudi de dependència del carboni de Bellaterra

L’Estudi de dependència del carboni de Bellaterra és un conveni de col·laboració entre la Unió de Veïns de Bellaterra i l’ETSAV per aconseguir reduïr la petjada de carboni de Bellaterra.

Els alumnes del màster d’Intervenció Sostenible en el Medi Construït han visitat 40 edificis i llars de Bellaterra per conèixer i analitzar aspectes com l’energia, l’ús de l’aigua, l’alimentació, el tractament de residus. Aquest resultats els han permès elaborar una mitja global de quin és el nivell anual d’emissions dels bellaterrencs i elaborar un full de ruta amb accions per reduir aquest nivell.

Estudi d’Actituds envers Bellaterra i la Unió de Veïns

“Actituds envers Bellaterra i la Unió de Veïns” és un estudi d’opinió, realitzat per Idèria Insights a petició de la Unió de Veïns de Bellaterra per saber com veiem la Bellaterra d’avui i com ens agradaria que fos la de demà.

L’estudi fou presentat abans de l’Assemblea General de Socis del passat 15 de setembre. Si no hi vau poder assistir, teniu l’oporunitat de veure la presentació a través de youtube:

(*) per veure el vídeo en alta qualitat podeu fer-ho a través de la configuració, l’icona que figura a la part inferior dreta.