La Unió de Veïns no està d’acord amb la suspensió total de la Festa Major

Tal com ha fet públic l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra en un vídeo informatiu, “L’EMD de Bellaterra ha pres la decisió de suspendre la Festa Major d’aquest any 2020 per reduir al màxim el risc de contagis de la covid-19”.

Les entitats organitzadores de la FM de Bellaterra, vam conèixer aquesta notícia el dimecres 22 de juliol, només començar el Consell de Cultura. Algunes entitats, com nosaltres mateixos, vàrem comentar que, tot i entendre que els nombrosos rebrots actuals aconsellen no fer cap activitat presencial, sí que es podrien mantenir algunes de les activitats en format telemàtic.

Varies entitats vàrem proposar fer diverses activitats telemàtiques AMB TOTAL SEGURETAT  SANITARIA.

Per exemple es va proposar fer  en streaming  el Concert d’El Musical, la representació  el Teatre de Titelles de Can Ninot o el mateix Concurs de Paelles i Fideuàs de la UvB, amb un format diferent. Els participants prepararien les paelles a casa seva i enviarien vídeos i fotos a un Jurat a distància. Els premis serien per les millors presentacions fetes a nivell audiovisual.

WhatsApp Image 2019-09-10 at 07.42.01

Tot i els arguments i propostes exposades per les entitats, l’EMD es va reafirmar en la seva decisió, ja presa prèviament, d’anul·lar per complet la Festa Major, amb l’argument de què, a més a més del risc sanitari, no veia bé que “algunes entitats organitzessin accions telemàtiques i d’altres no”.

Des de la Unió de Veïns creiem que les circumstàncies actuals són una oportunitat per demostrar creativitat i enginy, i per mostrar que Bellaterra està preparada per conviure amb la Nova Normalitat.

Junta Directiva Unió de Veïns de Bellaterra

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s